Over mij

Wie ik ben

Tracey de Vroedt - portret

Mijn naam is Tracey de Vroedt. Een paar jaar geleden herstelde ik van een zware operatie, en gedurende die tijd vroeg ik me af: ‘Wat wil ik nou echt? Waar ben ik goed in?’

Ik heb jarenlange ervaring in de zorg, welzijnswerk, en heb daarnaast diverse functies gehad als bijvoorbeeld teamleider klantenservice, moderator van online groepen, secretaresse van een partijvoorzitter. Ik coach al een aantal jaar mensen, lees meer over hun ervaringen.

De rode draad in mijn leven is mensen vooruit helpen, vanuit nieuwsgierigheid naar een persoon ontdekken wat iemands kwaliteiten en valkuilen zijn.
Vaak vragen mensen of ze met me kunnen praten om dingen op een rij te zetten, hun hart te luchten, anders naar iets te kunnen kijken of anders met dingen om te gaan. Ze voelen zich gehoord, waarderen mijn feedback, en vooral: ze kunnen weer stappen zetten.

Wat kan ik jou bieden?

Ik kan je ondersteunen, zonder dingen van je over te nemen, zodat je zelf verder kunt. Ik luister goed naar wat je zegt (en naar wat je niet zegt), en naar wat jij nodig hebt, en zorg dat jij nieuwe inzichten krijgt, weer in beweging komt en zo je doelen bereikt.

Mensen noemen mijn manier van coachen verhelderend, resultaatgericht, empathisch, confronterend waar nodig, en motiverend.

Om mijn kennis, kunde, vaardigheden en kwaliteiten verder uit te bouwen, volgde ik met goed gevolg een coach-opleiding bij Nonons (geaccrediteerd op practitioner niveau).

En dat klavertje vier? Dat staat symbool voor geluk, hoop, vertrouwen, en liefde. Het is niet zo makkelijk te vinden, maar met wat moeite en goed speurwerk in een veldje witte klaver heb je kans dat je er een vindt.
Door coaching kun je jouw levensgeluk ook vergroten. Vandaar dat ik het klavertje vier een mooi symbool vind en voor deze naam koos.

Heb jij interesse in een kennismaking, om te weten te komen wat ik voor jou kan doen?
Bel of app me, of laat je naam en gegevens hieronder achter, en ik neem contact met je op.

Contact Form Demo

Bel of app me!